Karreveld 4
6089 NC Heibloem
The Netherlands
T +31 475495082
F +31 475495252

Gezonde, dagverse boerderij melk

Melkveehouderij Polen

Tipperary Farm maakt vanaf 2003 deel uit van de Vossengroup. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van hoogkwalitatieve dagverse boerderijmelk. Met een compleet eigen ruwvoervoorziening kunnen wij onze koeien iedere dag een perfect samengesteld rantsoen garanderen. Het voer is afgestemd op de behoefte van het dier in leeftijd en lactatiestadium. Met een getraind team van gemotiveerde mensen wordt de veestapel 24 uur per dag verzorgd.

De moderne bedrijfsvoering waarborgt zowel dierwelzijn, als zorg voor het milieu, als voedselveiligheid. Op deze manier produceren wij dagelijks op een verantwoorde wijze melk voor de verdere verwerkingsindustrie.

Melkveeopfoklocatie Nederland

Verdeeld over twee locaties wordt in Nederland jongvee van het buitenlands zusterbedrijf opgefokt. Het bedrijf maakt gebruik van internationale Fokkerij en past kunstmatige inseminatie toe door middel van het Triple A coderingssysteem. Ons fokkerijteam staat dagelijks klaar voor de juiste verzorging. Middels deze combinatie staat het bedrijf garant voor fokvee met de juiste genetische achtergrond dat resulteert in een hoge gezondheid status voor een lange levensduur. Langs de aanfok van fokvee voor eigen gebruik, bieden wij ook regelmatig koppels drachtige vaarzen aan voor verkoop aan derden. Voor meer informatie neemt U gerust contact op met ons.