Karreveld 4
6089 NC Heibloem
The Netherlands
T +31 475495082
F +31 475495252

Gewaarborgde kwaliteit door eigen moederdieren

Varkensfok- en vermeerderingsbedrijf

Vossen Leudal BV is een gespecialiseerd varkensfok- en vermeerderingsbedrijf. Vanuit de locatie in Heibloem verzorgt het bedrijf de productie van babybiggen en fokvarkens in een Multisite systeem. Dit systeem biedt voordelen op het gebied van hygiëne tussen de verschillende leeftijd van de dieren.

Onze babybiggen worden wekelijks naar één van de 4 biggen- opfok locaties in Duitsland gebracht voor verdere groei tot 25kg. Deze opfok wordt gedaan in samenwerking met de firma Rattmann in Straelen.

Het bedrijf in Nederland is een duurzame locatie die sinds 2008 volledig voldoet aan de nieuwste eisen van 2013 (besluit huisvesting/emissie), maar ook de nieuwste eisen op het gebied van mestverwerkingsplicht.

Het fokmateriaal op het bedrijf is afkomstig uit eigen populatie moederdieren. Er worden geen dieren aangekocht waardoor de gezondheid van de dieren gewaarborgd blijft. De vruchtbare productiezeug heeft perfecte moedereigenschappen om luxe Pietrain biggen te produceren. Ons leveringsgebied bevindt zich zowel binnen als buiten de Europese markt. Voor meer informatie over genetica, leveringscondities en leveringsgebied, neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.